Bővítse üzlete kínálatát e-rolleres témában! Keressen minket!

Kérdése van? Hívjon minket! +36204747641

Mamba Jinn  s-pedelec
Mamba Jinn s-pedelec
774 990 Ft 
609 990 Ft

Mamba Jinn s-pedelec

A Mamba Jinn, 14 ah kapacitású akkumulátort kapott, ami nagyobb hatótávot biztosít, így  akár 75 km-t* is utazhat egyetlen feltöltéssel, amivel gyakorlatilag a város bármely pontját elérheti.
* Elméleti hatótávolság: Tesztelve, teljes akkumulátortöltöttséggel, 70 kg terheléssel, 25°C hőmérsékleten, 16 km/h sebességgel, átlagos aszfalton haladva. A hatótávolságot befolyásolja a sebesség, az elindulások és megállások száma, a környezeti hőmérséklet stb.
Ne kíméld a rollert!

Raktáron   (3 db)
21
774 990 Ft 
609 990 Ft
Kezdete: 2024.02.23   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 21
Megtakarítás 165 000 Ft
Részletek

MAMBA Jinn  s-pedelec kerékpár leírása

Élvezd a városi közlekedést

A Mamba Jinn, 48V/10 ah kapacitású akkumulátort kapott, ami nagyobb hatótávot biztosít, így  akár 75 km-t* is utazhat egyetlen feltöltéssel, amivel gyakorlatilag a város bármely pontját elérheti.
* Elméleti hatótávolság: Tesztelve, teljes akkumulátortöltöttséggel, 70 kg terheléssel, 25°C hőmérsékleten, 16 km/h sebességgel, átlagos aszfalton haladva. A hatótávolságot befolyásolja a sebesség, az elindulások és megállások száma, a környezeti hőmérséklet stb.
Ne kíméld a rollert!

Az Jinn motorjának köszönhetően gondtalanul száguldhat a városban. A 750W teljesítményű, kefe nélküli motor akár 45 km/h-ra is felgyorsíthatja és az akár 15%-os emelkedőkön is felrepíti.

1500 W maximális teljesítmény.
Akár 45 km/h Max. sebesség.
25°-os emelkedőmászási képesség.
Simán és biztonságosan.

Óriás 20 colos,  belsős gumiabroncsok teljes szélességükkel még a göröngyös utakon vagy durva terepen is simává, stabillá teszik a haladást.  Nyugodtan közlekedhet szinte bárhol.
 16 cm átmérőjű féktárcsa a biztonságos megállásért.

Az első és hátsó tárcsafék és elektronikus első fék gyorsabban lefékezi a rollert, ami által a Phantom használata rendkívül biztonságos. 
Világítsd be a teljes utat!

A 3W-os, nagy fényerejű LED-es első lámpa akár 16,5 méterre is képes elvilágítani a biztonságos közlekedés érdekében. 

A kényelem a fő szempont

Kiszedhető akkumulátora miatt, hagyd a kerékpárt a tárolóban és töltsd külön a rollertől ha szeretnéd. Ne cipelgesd feleslegesen.
Stabil közlekedés minden időjárási helyzetben

A Jinn repülőgépekhez is használt magnézium ötvözetből készült. IP54 vízállósággal minden időjárási körülmények között készen áll a kemény kihívásokra.
Intelligens akkumulátor kezelő rendszer

A Jinn akkumulátor-kezelő rendszerének (BMS) köszönhetően 7 teljes védelmi mechanizmus biztosítja az akkumulátorcellák hosszú élettartamát és szavatolják az Ön biztonságát.
Rövidzárlat elleni védelem
Túláramvédelem
Kettős védelem a túltöltés ellen
Kettős védelem a túlterhelés ellen
Túlmelegedés elleni védelem
Alacsony feszültség elleni védelem
Testreszabható töltési határértékek
Készüljön fel egy olyan hosszú utazásra, amilyenben még nem volt része!
Üzemmódok

Három üzemmód minden alkalomra: tovább, gyorsabban vagy a kettő ötvözete. Hangulatától függően választhat, hogy ECO módban hosszabb távot szeretne megtenni, vagy Sport módban gyorsan odaérjen céljához, vagy Drive módban a kettőt összhangba hozva. A vezetési módok közti váltás pofonegyszerű a gázkaron található gomb egyszeri megnyomásával. 

 

Haladj tisztán elektromosan, haladj rásegítéssel, kikapcsolva hajtsd hagyományos módon.

 

FIGYELEM: A kerékpár a tekerés frekvenciáját érzékeli rásegítésnél, így kell egy kis idő mire hozzá szokik ehez a technológiához az ember.

Adatok
Cikkszám
WM-011
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!