Erweitern Sie das Angebot Ihres Shops im Bereich E-Scooter! Finde uns!

Haben Sie eine Frage? Schreiben Sie uns gerne!

Mamba Mara Elektroroller
Mamba Mara Elektroroller
1 136,09

Mamba Mara Elektroroller

A Mamba Mara , 48V/13,0 ah kapacitású akkumulátort kapott, ami nagy hatótávot biztosít, így akár 50 km-t* is utazhat egyetlen feltöltéssel. 600W-os motor és terepgumik gondoskodnak arról, hogy célba érj.

* Elméleti hatótávolság: Tesztelve, teljes akkumulátortöltöttséggel, 70 kg terheléssel, 25°C hőmérsékleten, 16 km/h sebességgel, átlagos aszfalton haladva. A hatótávolságot befolyásolja a sebesség, az elindulások és megállások száma, a környezeti hőmérséklet stb.

Auf Lager   (2 db)
1 136,09
Beschreibung

MAMBA MARA  elektromos roller (WM-005) leírása

Élvezd a városi közlekedést

A Mamba Mara , 48V/13 ah kapacitású akkumulátort kapott, ami nagyobb hatótávot biztosít, így mostantól akár 50 km-t* is utazhat egyetlen feltöltéssel, amivel gyakorlatilag a város bármely pontját elérheti.

* Elméleti hatótávolság: Tesztelve, teljes akkumulátortöltöttséggel, 70 kg terheléssel, 25°C hőmérsékleten, 16 km/h sebességgel, átlagos aszfalton haladva. A hatótávolságot befolyásolja a sebesség, az elindulások és megállások száma, a környezeti hőmérséklet stb.

Ne kíméld a rollert!

Az Mara motorjának köszönhetően gondtalanul száguldhat a városban. A 600W teljesítményű, kefe nélküli motor akár 40 km/h-ra is felgyorsíthatja és az akár 25%-os emelkedőkön is felrepíti.

 

  • 600W teljesítmény
  • 40 km/h Max. Sebesség
  • 25%-os emelkedőmászási képesség

Simán és biztonságosan

A nagy 10 colos terep gumiabroncsok teljes szélességükkel még a göröngyös utakon vagy durva terepen is simává, stabillá teszik a haladást. Ha a keréknyomás 3.0 bar felett van nyugodtan közlekedhet szinte bárhol.

Kettős fékrendszer a teljes biztonságért

A hátsótárcsafék és az első dobfék gyorsabban lefékezi a rollert, ami által a Mara használata rendkívül biztonságos. Továbbá a hátsó elektronikus fék is segítségünkre lesz a megállásban.

Világítsd be a teljes utat!

A nagy fényerejű LED-es első lámpa akár 16 méterre is képes elvilágítani a biztonságos közlekedés érdekében. Oldalsó design ledcsíkok nem csak állati jól néznek ki, hanem oldalról is láthatóvá tesznek.

 

A kényelem a fő szempont

Hajtsd össze tedd a csomagtartóba gond nélkül. Egy nagy gép és csak 21 kg.

Stabil közlekedés minden időjárási helyzetben

A roller repülőgépekhez is használt magnézium ötvözetből készült. IP54 vízállósággal minden időjárási körülmények között készen áll a kemény kihívásokra.

Intelligens akkumulátor kezelő rendszer

A Mara akkumulátor-kezelő rendszerének (BMS) köszönhetően 7 teljes védelmi mechanizmus biztosítja az akkumulátorcellák hosszú élettartamát és szavatolják az Ön biztonságát.

  • Rövidzárlat elleni védelem
  • Túláramvédelem
  • Kettős védelem a túltöltés ellen
  • Kettős védelem a túlterhelés ellen
  • Túlmelegedés elleni védelem
  • Alacsony feszültség elleni védelem
  • Testreszabható töltési határértékek

Készüljön fel egy olyan hosszú utazásra, amilyenben még nem volt része!

Üzemmódok

Három üzemmód minden alkalomra: tovább, gyorsabban vagy a kettő ötvözete. Hangulatától függően választhat, hogy ECO módban hosszabb távot szeretne megtenni, vagy Sport módban gyorsan odaérjen céljához, vagy Drive módban a kettőt összhangba hozva. A vezetési módok közti váltás pofonegyszerű a gázkaron található gomb egyszeri megnyomásával.

 

Applikáció

Töltsd le rolleredhez a Minirobot alkalmazásd és élvezd a modern funkciókat.

Daten
Artikel-Nr.
WM-005
Gewicht
20,5 kg/db
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!