Bővítse üzlete kínálatát e-rolleres témában! Keressen minket!

Kérdése van? Hívjon minket! +36204747641

Ninebot KickScooter F2 Pro E
Ninebot KickScooter F2 Pro E
239 990 Ft

Ninebot KickScooter F2 Pro E

Ninebot KickScooter F2 Pro E
Ninebot KickScooter F2 Pro E
Ninebot KickScooter F2 Pro E
Ninebot KickScooter F2 Pro E
Ninebot KickScooter F2 Pro E

Hosszabb utak, nagyobb biztonsággal

Egy erős, nagy hatótávolságú és stílusos rollert keres? A Ninebot F2 Pro KickScooter (powered by Segway) mindezekkel rendelkezik és tökéletesen alkalmas a mindennapi ingázásra. Az akár 55 km-es hatótávolsággal és a 900 W maximális motorteljesítménnyel kivételes vezetési élményt nyújt. Az F2 Pro-ban olyan biztonsági elemek segítik Önt, mint a kettős fékrendszer, a beépített irányjelzők, a kipörgésgátló rendszer (TCS), első felfüggesztés, elektromos kürt és még sok más egyéb. Az intelligens funkcióknak és a nagy teljesítménynek köszönhetően az F2 Pro biztonságossá és élvezetessé teszi a közlekedést.

Rendelhető
239 990 Ft
Részletek

Élvezd a városi közlekedést

A Ninebot KickScooter F2 Pro új, 460 Wh kapacitású akkumulátort kapott, hogy nagyobb hatótávot biztosítson, így mostantól akár 55 km-t* is utazhat egyetlen feltöltéssel, amivel gyakorlatilag a város bármely pontját elérheti.

* Elméleti hatótávolság: Tesztelve, teljes akkumulátortöltöttséggel, 75 kg terheléssel, 25°C hőmérsékleten, 16 km/h sebességgel, átlagos aszfalton haladva. A hatótávolságot befolyásolja a sebesség, az elindulások és megállások száma, a környezeti hőmérséklet stb.

Ne kíméld a rollert!

Az F2 Pro továbbfejlesztett motorjának köszönhetően gondtalanul száguldhat a városban. A 900W maximális teljesítményű, kefe nélküli motor akár 25km/h-ra is felgyorsíthatja és az akár 22%-os emelkedőkön is felrepíti.

900W maximális teljesítmény

25 km/h Max. Sebesség

22%-os emelkedőmászási képesség

Csúszásmentes TCS a biztonságos közlekedésért

A Segway-Ninebot vezető szerepet vállal a roller iparágban a Traction Control System (TCS) technológia bevezetésében. A speciális vezérlő algoritmus lehetővé teszi a roller pontos irányítását, és a stabilitás megőrzését kavicsos pályákon vagy csúszós utakon. A funkciót a Segway-Ninebot APP-on keresztül lehet aktiválni.

Sima út lesz!

Az F2 Pro egy új szintre emeli a rollerezést! A 35 mm-es rugóúttal rendelkező első felfüggesztés maximalizálja a menetstabilitást, tompítja és elnyeli az útegyenetlenségeket, így téve még kellemesebbé az utazást!

Simán és biztonságosan

A továbbfejlesztett 10 colos, önjavító, belső nélküli abroncsok 58 mm-es szélességükkel még a göröngyös utakon vagy durva terepen is simává, stabillá teszik a haladást. A zselés réteg külön karbantartás nélkül megakadályozza a defektet, így nyugodt szívvel közlekedhet szinte bárhol.

Kettős fékrendszer a teljes biztonságért

Az első tárcsafék és elektronikus hátsó fék gyorsabban lefékezi a rollert, ami által az F2 sorozatú KickScooterek használata rendkívül biztonságos.

Kanyarodás közben is biztonságosan

A beépített első és hátsó irányjelzőknek köszönhetően éjjel nappal biztonságban lesz, hisz a közlekedésben résztvevő többi szereplő is látni fogja, hogy éppen merre tart.

Világítsd be a teljes utat!

A 2,1 W-os, nagy fényerejű LED-es első lámpa akár 13,5 méterre is képes elvilágítani a biztonságos közlekedés érdekében. Az F2 széria első, oldalsó és hátsó E-MARK tanúsítvánnyal rendelkező fényvisszaverőkkel is felszerelve.

A kényelem a fő szempont

Az F2 sorozat szélesebb kormányai kiemelkedő stabilitást biztosítanak menet közben, és nagyobb helyet kapnak a különböző kiegészítők is, mint például a telefontartó!

Minél hangosabb, annál biztonságosabb

Az F2 Pro nagyon hangos elektronikus kürttel rendelkezik, amit garantáltan meghall mindenki, valamint kiválóan elriasztja a tolvajokat, akik meg akarják lovasítani a rollert. A funkciót az alkalmazáson keresztül aktiválhatja.

Tartós és vízálló KickScooter

A nagy szilárdságú acélból készült, IPX5 vízálló KickScooter körülmények között készen áll a kemény.

Intelligens akkumulátor kezelő rendszer

A Segway-Ninebot egyedi akkumulátor-kezelő rendszerének (BMS) köszönhetően 7 teljes védelmi mechanizmus biztosítja az akkumulátorcellák hosszú élettartamát és szavatolják az Ön biztonságát.

Adatok
Cikkszám
922073
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!