Bővítse üzlete kínálatát e-rolleres témában! Keressen minket!

Kérdése van? Hívjon minket! +36204747641

Rólunk

Rólunk

Cégünk büszkén mutatkozik be mint az elektromos rollerek kiváló minőségű importőre. A vállalat megalapítása óta eltelt idő alatt elkötelezett partnereink és vásárlóink elégedettsége volt mindig a vezérfonalunk. Az elektromos rolleres szegmensben való tevékenységünk révén szoros kapcsolatokat alakítottunk ki az iparág meghatározó szereplőivel, így biztosítva, hogy ügyfeleink mindig a leginnovatívabb és legkiválóbb minőségű termékeket kapják.

Tapasztalat

Vállalatunk az ország egyik vezető importőre az elektromos rollerek területén. Jelenleg 10 kifejezetten elektromos rollerekkel foglalkozó franchise szerű üzlettel dolgozunk együtt az országban, és további 50 vidéki partnerrel erősítjük meg a jelenlétünket. Az évek során szerzett szakértelmünk és a széles körű kapcsolatrendszerünk révén garantáljuk, hogy ügyfeleink mindig a legjobb termékeket és szolgáltatásokat kapják tőlünk.

Célkitűzésünk

Küldetésünk, hogy az elektromos rollerek területén új szintre emelje a szolgáltatásokat és a minőséget. Célunk, hogy az egész ország területén kiterjedt és hatékony szervizhálózatot biztosítsunk, amely garantálja, hogy minden vásárlónk a lehető legteljesebb támogatást kapja. A rollerek fenntartása és szervizelése terén szerzett szakértelmünk révén biztosítjuk, hogy ügyfeleink mindig biztonságban és elégedetten használhassák termékeinket.

Partnerségek

Jelenleg 10 elektromos rollerekkel foglalkozó üzlettel szoros együttműködésben állunk az ország különböző részein melyből több franchise módon üzemel, és további 50 vidéki partnerrel dolgozunk együtt. Ez a széles körű hálózat lehetővé teszi számunkra, hogy rugalmasan és gyorsan reagáljunk ügyfeleink igényeire, valamint biztosítsuk, hogy a rollereinkhez való hozzáférés minél könnyebb legyen az ország minden területén.

Az Eroll csapatának célja, hogy folyamatosan fejlődjünk és kiszolgáljuk ügyfeleinket a legmagasabb színvonalon. Köszönjük, hogy az Eroll mellett döntöttél – ott vagyunk, hogy segítsünk minden elektromos rolleres kalandodban!

Ha bármilyen kérdésed van, lépj velünk kapcsolatba [kapcsolat] oldalunkon keresztül.

Köszönjük bizalmadat!